Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorЄремія, Г.І.
dc.contributor.authorЦепенда, М.М.
dc.date.accessioned2024-06-13T12:23:04Z
dc.date.available2024-06-13T12:23:04Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.citationЄремія, Г., Цепенда, М. Аналіз мотиваційної системи менеджменту готельно-ресторанного комплексу "Георг парк". Економіка та суспільство, (36). 2022.uk_UA
dc.identifier.issn2524-0072
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/10161
dc.description.abstractУ статті розглянуто мотиваційні методи та актуальні проблеми мотивації персоналу в сучасних умовах господарювання та визначено їх вплив на ефективність діяльності підприємства. В сучасних ринкових умовах розвитку економіки, значна увага будь-якого підприємства націлена на підвищення рівня його продуктивності, збільшенню доходів, а також підвищення конкурентоспроможності на ринку, що сприяє охопленню нових сегментів ринку. Рушійною силою розвитку підприємства є система менеджменту та управління персоналом. Однією з найскладніших сторін управління підприємством, безумовно, можна вважати систему управління персоналом, а особливо підсистему мотивації трудової діяльності працівників. Персонал являє собою специфічний вид ресурсу, який використовує підприємство у своїй діяльності. Основним чинником активізації працівників та підвищення їх внеску у діяльність підприємства є мотивація. Жодне підприємство не буде ефективно існувати, якщо його система мотивації працівників буде недоцільною чи не буде у повній мірі спонукати персонал до досягнення цілей підприємства. Для мотиваційних систем українських підприємств здебільшого характерна матеріальна мотивація у порівнянні з нематеріальним стимулюванням. Проте, діяльність та інтереси людини не завжди обмежуються потребою у грошовій винагороді, а й формують необхідність моральних методів мотивації. Саме тому, дослідження систем мотивації на підприємствах та впровадження нових методів мотивації дають можливість досягти кращих результатів.uk_UA
dc.description.sponsorshipЕкономічної географії та екологічного менеджментуuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЕкономіка та суспільствоuk_UA
dc.relation.ispartofseries36;
dc.subjectменеджментuk_UA
dc.subjectуправління персоналомuk_UA
dc.subjectмотиваціяuk_UA
dc.subjectстимулюванняuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний комплексuk_UA
dc.subjectперсонал підприємстваuk_UA
dc.titleАналіз мотиваційної системи менеджменту готельно-ресторанного комплексу "Георг парк"uk_UA
dc.typeArticleuk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу