Показати скорочений опис матеріалу
УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТА БЕЗПЕЧНІСТЮ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ: ЗАРУБІЖНИЙ ДОСВІД
dc.contributor.author | Терлецька, Юлія | |
dc.contributor.author | Шевченко, Анастасія | |
dc.date.accessioned | 2024-11-01T11:21:15Z | |
dc.date.available | 2024-11-01T11:21:15Z | |
dc.date.issued | 2024-11-01 | |
dc.identifier.citation | Терлецька Ю.О., Шевченко А.С. Управління якістю та безпечністю харчової продукції: зарубіжний досвід. Open science nowadays: main mission, trends and instruments, path and its development: матеріали III Міжнародної науково-практичної конференції (01.11.2024; Вінниця, Україна – Відень, Австрія), 2024. С.271-273. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/10733 | |
dc.description.sponsorship | Кафедра економічної теорії, менеджменту і адміністрування | uk_UA |
dc.title | УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТА БЕЗПЕЧНІСТЮ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ: ЗАРУБІЖНИЙ ДОСВІД | uk_UA |
dc.title.alternative | QUALITY AND SAFETY MANAGEMENT FOOD PRODUCTS: FOREIGN EXPERIENCE | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Долучені файли
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
-
Наукові праці
Наукові публікації співробітників факультету