Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorТерлецька, Юлія
dc.contributor.authorШевченко, Анастасія
dc.date.accessioned2024-11-01T11:21:15Z
dc.date.available2024-11-01T11:21:15Z
dc.date.issued2024-11-01
dc.identifier.citationТерлецька Ю.О., Шевченко А.С. Управління якістю та безпечністю харчової продукції: зарубіжний досвід. Open science nowadays: main mission, trends and instruments, path and its development: матеріали III Міжнародної науково-практичної конференції (01.11.2024; Вінниця, Україна – Відень, Австрія), 2024. С.271-273.uk_UA
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/10733
dc.description.sponsorshipКафедра економічної теорії, менеджменту і адмініструванняuk_UA
dc.titleУПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТА БЕЗПЕЧНІСТЮ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ: ЗАРУБІЖНИЙ ДОСВІДuk_UA
dc.title.alternativeQUALITY AND SAFETY MANAGEMENT FOOD PRODUCTS: FOREIGN EXPERIENCEuk_UA
dc.typeThesisuk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу