Пошук
Зараз показуються 1-10 з 11
Основи готельної справи
(Центр учбової літератури, 2011)
У запропонованому виданні розглянуті основні поняття готельного господарства. Значна увага приділена класифікаціям засобів розміщення за різними принципами та критеріями. Виявлені сучасні проблеми створення єдиної міжнародної ...
Основи ресторанної справи
(Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2020)
У запропонованому виданні розглянуті основні поняття ресторанного сервісу. Розкриті питання формування внутрішнього
простору та матеріально-технічного забезпечення закладів ресторанного господарства. Наведені основні етапи ...
Територіальні особливості розташування поселень за експозицією схилів на території Північної Бессарабії
(Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2018)
The article considers the location of settlements by the direction slopes of Northern Bessarabia within the Dniester and Prut river basins. An analysis was made for all 134 settlements in the region, and for 33 of them it ...
Вплив снігового покриву і лавин на розвиток гірськолижного туризму в Буковинських Карпатах
(Видавничо-поліграфічне підприємство "МІСТО", 2020)
The impact of snow cover and avalanches on the development of recreational tourism and recreation are discussed in the article. Long-term observations of the duration and height of snow cover were analyzed. The most favorable ...
Аналіз розвитку ринку ресторанних послуг України в пострадянський період
(ПП Іванюк, 2020)
Trends in the development of the restaurant business in the post-Soviet period are discussed in the article. The emergence of global and national fast service networks is noted in Ukraine. The most popular in recent years ...
небезпека забруднення повітря в історичному центрі Чернівців
(Lublin:Baltija Publishing, 2021)
Небезпеки забруднення повітря екскурсійно-привабливого міста (на прикладі Чернівців)
(Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2021-09)
Демографічна оцінка ландшафтів Верхнього Прута для потреб рекреаційно-туристичної діяльності
(Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2018)
Просторовий аналіз розвитку готельно-ресторанної інфраструктури туризму у Чернівецькій області
(Київ: Альтерпрес, 2011)
У статті аналізується просторове розміщення закладів готельного типу і харчування в розрізі адміністративних районів Чернівецькій області. Виділені райони зі значною та недостатньою забезпеченістю готелями і підприємствами ...
Особливості заселення фізико-географічних районів Буковинського Передкарпаття
(Суми: СумДПУ ім. А.С. Макаренка, 2013)
В статті розглянуті питання становлення мережі поселень на території Буковинського Передкарпаття (як частини історико-географічного краю Північної Буковини) і Герцаївського району Чернівецької області (як колишньої ...