Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorYemchuk, Tetiana
dc.date.accessioned2021-11-25T10:56:56Z
dc.date.available2021-11-25T10:56:56Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.citationЄмчук Т. Конкурентноспроможність закладів ресторанного типу м.Чернівці / Т. Ємчук // Науковий вісник Чернівецького університету: збірник наукових праць. Чернівці: Черн.нац.ун-т, Серія: Географія (випуск 808), 2019. – С. 134 – 145.uk_UA
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2540
dc.descriptionЕкономічної географії та екологічного менеджментуuk_UA
dc.description.abstractДостовірна оцінка можливостей ресторану дозволяє розробити вдалу конкурентну стратегію і визначити його становище на ринку. Досягнення цієї мети можливо лише при проведенні об’єктивної оцінки конкурентоспроможності. Сьогодні у науковій літературі репрезентовано велику кількість методик. Але нині відсутня загальноприйнята методика оцінки конкурентоспроможності закладів ресторанного типу, що була б визнана абсолютно задовільною. В статті розглянуто один із способів оцінки конкурентоспроможності закладів ресторанного типу. Визначено показники його діяльності для оцінки його конкурентоспроможності. Проведена оцінка 60 ресторанів м.Чернівці, що дозволяє класифікувати їх за групами конкурентоспроможності.uk_UA
dc.description.sponsorshipНауковий вісник Чернівецького університету: збірник наукових праць.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherНауковий вісник Чернівецького університету: збірник наукових праць.uk_UA
dc.subjectконкурентні перевагиuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectрейтингова оцінка конкурентоспроможностіuk_UA
dc.titleКонкурентноспроможність закладів ресторанного типу м.Чернівціuk_UA
dc.typeArticleuk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу