Показати скорочений опис матеріалу
Конкурентноспроможність закладів ресторанного типу м.Чернівці
dc.contributor.author | Yemchuk, Tetiana | |
dc.date.accessioned | 2021-11-25T10:56:56Z | |
dc.date.available | 2021-11-25T10:56:56Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Ємчук Т. Конкурентноспроможність закладів ресторанного типу м.Чернівці / Т. Ємчук // Науковий вісник Чернівецького університету: збірник наукових праць. Чернівці: Черн.нац.ун-т, Серія: Географія (випуск 808), 2019. – С. 134 – 145. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2540 | |
dc.description | Економічної географії та екологічного менеджменту | uk_UA |
dc.description.abstract | Достовірна оцінка можливостей ресторану дозволяє розробити вдалу конкурентну стратегію і визначити його становище на ринку. Досягнення цієї мети можливо лише при проведенні об’єктивної оцінки конкурентоспроможності. Сьогодні у науковій літературі репрезентовано велику кількість методик. Але нині відсутня загальноприйнята методика оцінки конкурентоспроможності закладів ресторанного типу, що була б визнана абсолютно задовільною. В статті розглянуто один із способів оцінки конкурентоспроможності закладів ресторанного типу. Визначено показники його діяльності для оцінки його конкурентоспроможності. Проведена оцінка 60 ресторанів м.Чернівці, що дозволяє класифікувати їх за групами конкурентоспроможності. | uk_UA |
dc.description.sponsorship | Науковий вісник Чернівецького університету: збірник наукових праць. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Науковий вісник Чернівецького університету: збірник наукових праць. | uk_UA |
dc.subject | конкурентні переваги | uk_UA |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | рейтингова оцінка конкурентоспроможності | uk_UA |
dc.title | Конкурентноспроможність закладів ресторанного типу м.Чернівці | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Долучені файли
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
-
Наукові праці
Наукові публікації співробітників факультету