Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorКруль, Галина Ярославівна
dc.date.accessioned2021-11-29T14:16:51Z
dc.date.available2021-11-29T14:16:51Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.citationКруль Г.Я. Аналіз розвитку ринку ресторанних послуг України в пострадянський період // Індустрія туризму й сфера гостинності в Україні та світі: Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції з нагоди 80-річчя Волинського національного університету імені Лесі Українки. - Луцьк, ПП Іванюк, 2020. - С. 145-149uk_UA
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2816
dc.description.abstractTrends in the development of the restaurant business in the post-Soviet period are discussed in the article. The emergence of global and national fast service networks is noted in Ukraine. The most popular in recent years have been restaurants of national cuisine (especially oriental). The publication emphasizes the emergence of new types of restaurants: pubs, concept restaurants, specialized outlets for coffee and other food and beverages. The factors influencing the success of the restaurant business in the conditions of fierce competition are considered.uk_UA
dc.description.sponsorshipГеографії та менеджменту туризмуuk_UA
dc.publisherПП Іванюкuk_UA
dc.subjectресторанні послугиuk_UA
dc.subjectмережі швидкого харчуванняuk_UA
dc.subjectнаціональні мережі закладів ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectконцептуальні рестораниuk_UA
dc.subjectресторани національних кухоньuk_UA
dc.titleАналіз розвитку ринку ресторанних послуг України в пострадянський періодuk_UA
dc.typeArticleuk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу