Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorСема, Оксана Василівна
dc.contributor.authorЧимпоєш, Ангеліна
dc.date.accessioned2021-12-23T20:10:06Z
dc.date.available2021-12-23T20:10:06Z
dc.date.issued2021-04
dc.identifier.citationЧимпоєш А.О., Сема О.В. Технологія випікання хліба з використанням композитних сумішей борошна. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. – С.65.uk_UA
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3163
dc.description.sponsorshipХімічного аналізу, експертизи та безпеки харчової продукціїuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія випікання хліба з використанням композитних сумішей борошнаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу