Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorГавриш, Ірина Іванівна
dc.contributor.authorБуднікевич, Ірина Михайлівна
dc.contributor.authorМельник, Анастасія
dc.date.accessioned2022-01-21T09:19:36Z
dc.date.available2022-01-21T09:19:36Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3400
dc.description.abstractРозглядаються чинники формування лояльності споживачів до компанії та бренду, стратегії лояльності та інструменти їх реалізації. Авторами обґрунтована важливість формування лояльності споживачів. На прикладі підприємства-виробника свіжо обсмаженої кави визначений перелік стратегій, що спричиняють формування загальної лояльності споживачів до компанії та бренда. Розглянуто поєднання маркетингових інструментів, що забезпечують успішність реалізації стратегії лояльності. Виділено групи споживачів за рівнем лояльності, які необхідно враховувати при підборі стратегій та заходів формування лояльності. Досліджено складність оцінювання ефективності програм лояльності та запропоновано основні метрики для кількісного вимірювання рівня лояльності. Зроблено висновок, що результатом оцінювання рівня споживчої лояльності є прийняття обґрунтованого рішення про розробку нових програм лояльності або коригування існуючих для створення максимальної прихильності споживачів. Надано рекомендації для вдосконалення стратегій управління споживчою лояльністю та відповідного маркетингового інструментарію.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherНауковий вісник Чернівецького університету : Збірник наук. праць. Економіка.uk_UA
dc.relation.ispartofseries825;27-33
dc.subjectлояльність, поведінка, споживач, стратегії лояльності, програма лояльності, оцінка рівня лояльності.uk_UA
dc.titleМаркетингові стратегії лояльності та інструменти їх реалізаціїuk_UA
dc.title.alternativeМаркетингові стратегії лояльності та інструменти їх реалізаціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу