Показати скорочений опис матеріалу
Фахова ознайомча та технологічна практика зі спеціальності «Харчові технології»: методичні рекомендації та допоміжні матеріали
dc.contributor.author | Сема, Оксана Василівна | |
dc.contributor.author | Sachko, Anastasiia | |
dc.date.accessioned | 2022-02-02T18:09:35Z | |
dc.date.available | 2022-02-02T18:09:35Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.citation | Фахова ознайомча та технологічна практика зі спеціальності «Харчові технології»: методичні рекомендації та допоміжні матеріали / уклад.: О.В. Сема, А.В. Сачко. Чернівці :Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2022. 32 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3683 | |
dc.description.abstract | Методичні рекомендації містять вказівки щодо порядку проходження фахової ознайомчої та технологічної (виробничої) практик та оформлення звітної документації. Для студентів спеціальності 181 Харчові технології денної форми навчання. | uk_UA |
dc.publisher | Видавництво та друкарня Чернівецького національного університету | uk_UA |
dc.subject | фахова ознайомча практика | uk_UA |
dc.subject | технологічна практика | uk_UA |
dc.title | Фахова ознайомча та технологічна практика зі спеціальності «Харчові технології»: методичні рекомендації та допоміжні матеріали | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Долучені файли
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
-
Навчально-методичне забезпечення
Навчально-методичне забезпечення дисциплін викладачами інституту