Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorKobasa, Igor
dc.contributor.authorВоробець, Марія Михайлівна
dc.contributor.authorSachko, Anastasiia
dc.date.accessioned2022-02-03T18:30:01Z
dc.date.available2022-02-03T18:30:01Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3709
dc.description.abstractНаведено рекомендації до лабораторних робіт з курсу “Методи контролю складу та якості харчових продуктів”. Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю “Харчові технології та інженерія”. Може бути використана для організації спеціальних лабораторних практикумів для студентів хімічних факультетів університетів.uk_UA
dc.subjectконтроль якості пиваuk_UA
dc.subjectсанітарно-гігієнічна оцінка молокаuk_UA
dc.subjectекспертиза хлібаuk_UA
dc.titleМетоди контролю якості харчових продуктів: метод. рекомендації до лаб. робітuk_UA
dc.typeOtheruk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу