Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorБорук, Сергій Дмитрович
dc.date.accessioned2022-02-04T18:51:51Z
dc.date.available2022-02-04T18:51:51Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3792
dc.description.abstractМетодичні вказівки до практичних робіт для студентів спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання. Посібник містить відомості про розрахунок безпечних значень параметрів технологічних процесів, визначення норм оплати праці з урахуванням умов трудового процесу.uk_UA
dc.subjectуправління охороною праціuk_UA
dc.titleІнженерія безпеки та охорона праці: методичні вказівки до практичних занятьuk_UA
dc.typeOtheruk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу