Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorБорук, Сергій Дмитрович
dc.date.accessioned2022-02-05T20:12:14Z
dc.date.available2022-02-05T20:12:14Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3804
dc.description.abstractНавчально-методичний посібник для студентів спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання. Посібник містить відомості про основні виробничи небезпеки та напрями зменшення впливу негативних факторів на життя та здоров’я працівників.uk_UA
dc.subjectоснови виробничої безпекиuk_UA
dc.subjectпожежна безпекаuk_UA
dc.subjectбезпечні умови праціuk_UA
dc.titleІнженерія безпеки та охорона праці: навчальний посібникuk_UA
dc.typeOtheruk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу