Технологічна експертиза харчової продукції : навч.-метод. посібник
Переглянути
Дата
2020Автор
Федоров, Віктор Михайлович
Kobasa, Igor
Дійчук, Володимир Васильович
Metadata
Показати повний опис матеріалуКороткий опис(реферат)
Подано теоретичні відомості та рекомендації до лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза харчової продукції». Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю 181 Харчові технології.
Collections
Related items
Showing items related by title, author, creator and subject.
-
МЕТОДИКА ДОСЛІДЖЕННЯ СЛІДІВ ВУШНИХ РАКОВИН
Кожакарь, Іван Юрійович (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024-01-22)У науково-методичному виданні викладено загальні положення, нормативні посилання, основні терміни, структуру висновку експерта, методи та стадії дослідження слідів вушних раковин в межах трасологічної експертизи, даний ... -
Новий підхід щодо процедури визнання фізичної особи недієздатною
Татулич, Ірина Юріївна (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія право, 2021)Стаття присвячена аналізу процесуального порядку розгляду та вирішення справ, що стосуються зміни правового статусу фізичної особи, а саме – визнання фізичної особи недієздатною. У статті проаналізовано оновлену процедуру ... -
НАПРЯМИ АКТИВІЗАЦІЇ ГРОМАДИ МІСТА В ІННОВАЦІЙНОМУ РОЗВИТКУ ТЕРИТОРІЇ
Бабух, Ілона; Нікіфоров, Петро (Чернівецький національний університет, 2016)Аналізується досвід місцевого розвитку за участю колективів територіальних громад. Підкреслюється, що саме аспект інноваційного розвитку дозволяє одночасно як підвищити якість населення, так і створити умови розвитку громади ...