dc.contributor.author | Круль, Галина | |
dc.contributor.author | Матюніна, Дар'я | |
dc.date.accessioned | 2022-03-15T20:54:18Z | |
dc.date.available | 2022-03-15T20:54:18Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Круль, Галина, Матюніна, Дар’я (2020). Маркетингові дослідження у створенні концепції закладу ресторанного господарства. Науковий вісник ЧНУ. Серія: Географія. Збірник наукових праць. Чернівці ЧНУ (826). 67-75. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 2311-9276 | |
dc.identifier.uri | https://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4167 | |
dc.description.abstract | Розкрито сутність одного із методів маркетингового дослідження – анкетування. На основі складеної
анкети і проведеного з допомогою соціальних мереж опитування 1500 респондентів, проаналізовано
ринок сучасних ресторанних послуг (на прикладі барів) у м. Чернівці, виявлено найпопулярніші серед уже існуючих закладів такого типу, з᾿ясовано уподобання респондентів, ставлення до концептуальних закладів загалом і до ідеї створення нового бару у м. Чернівці зокрема. | uk_UA |
dc.description.sponsorship | Географії та менеджменту туризму | uk_UA |
dc.publisher | Чернівецький національний університет | uk_UA |
dc.subject | маркетингове дослідження | uk_UA |
dc.subject | анкетування | uk_UA |
dc.subject | заклад ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | бар | uk_UA |
dc.subject | концепція закладу ресторанного господарства | uk_UA |
dc.title | Маркетингові дослідження у створенні концепції закладу ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |