Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorКруль, Галина
dc.contributor.authorМатюніна, Дар'я
dc.date.accessioned2022-03-15T20:54:18Z
dc.date.available2022-03-15T20:54:18Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.citationКруль, Галина, Матюніна, Дар’я (2020). Маркетингові дослідження у створенні концепції закладу ресторанного господарства. Науковий вісник ЧНУ. Серія: Географія. Збірник наукових праць. Чернівці ЧНУ (826). 67-75.uk_UA
dc.identifier.issn2311-9276
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4167
dc.description.abstractРозкрито сутність одного із методів маркетингового дослідження – анкетування. На основі складеної анкети і проведеного з допомогою соціальних мереж опитування 1500 респондентів, проаналізовано ринок сучасних ресторанних послуг (на прикладі барів) у м. Чернівці, виявлено найпопулярніші серед уже існуючих закладів такого типу, з᾿ясовано уподобання респондентів, ставлення до концептуальних закладів загалом і до ідеї створення нового бару у м. Чернівці зокрема.uk_UA
dc.description.sponsorshipГеографії та менеджменту туризмуuk_UA
dc.publisherЧернівецький національний університетuk_UA
dc.subjectмаркетингове дослідженняuk_UA
dc.subjectанкетуванняuk_UA
dc.subjectзаклад ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectбарuk_UA
dc.subjectконцепція закладу ресторанного господарстваuk_UA
dc.titleМаркетингові дослідження у створенні концепції закладу ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу