Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorКруль, Галина Ярославівна
dc.contributor.authorБучко, Жанна Іванівна
dc.date.accessioned2022-03-15T21:28:27Z
dc.date.available2022-03-15T21:28:27Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.citationБучко, Ж.І., Круль, Г.Я. (2011). Просторовий аналіз розвитку готельно-ресторанної інфраструктури туризму у Чернівецькій області. Географія та туризм: Наук. збірник (11). Київ : Альтерпрес. 242 с. (34-41).uk_UA
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4169
dc.description.abstractУ статті аналізується просторове розміщення закладів готельного типу і харчування в розрізі адміністративних районів Чернівецькій області. Виділені райони зі значною та недостатньою забезпеченістю готелями і підприємствами ресторанного господарства. Обґрунтовані передумови і причини розміщення закладів гостинності.uk_UA
dc.description.sponsorshipГеографії та менеджменту туризмуuk_UA
dc.publisherКиїв: Альтерпресuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанне господарствоuk_UA
dc.titleПросторовий аналіз розвитку готельно-ресторанної інфраструктури туризму у Чернівецькій областіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу