Показати скорочений опис матеріалу
Силабус навчальної дисципліни "Економіка і ціноутворення в галузі туризму"
dc.contributor.author | Костащук, Володимир | |
dc.date.accessioned | 2021-08-26T13:21:51Z | |
dc.date.available | 2021-08-26T13:21:51Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Вивчення нормативної навчальної дисципліни “Економіка і ціноутворення в галузі туризму” складена відповідно до галузевого стандарту підготовки бакалавра із спеціальності 242 „Туризм.” освітньої програми „Міжнародний туризм”. В процесі вивчення навчальної дисципліни студент ознайомиться із особливостями формування цін на туристичний продукт, впливом на ціни різних чинників, а також методами встановлення цін. Важливе значення має практична підготовка. Практичні заняття спрямовані на здобуття практичних навичок аналізу ринкового середовища та визначення ціни туристичного продукту. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/474 | |
dc.description.abstract | Вивчення нормативної навчальної дисципліни “Економіка і ціноутворення в галузі туризму” складена відповідно до галузевого стандарту підготовки бакалавра із спеціальності 242 „Туризм.” освітньої програми „Міжнародний туризм”. В процесі вивчення навчальної дисципліни студент ознайомиться із особливостями формування цін на туристичний продукт, впливом на ціни різних чинників, а також методами встановлення цін. Важливе значення має практична підготовка. Практичні заняття спрямовані на здобуття практичних навичок аналізу ринкового середовища та визначення ціни туристичного продукту. | uk_UA |
dc.publisher | Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича | uk_UA |
dc.subject | Вивчення нормативної навчальної дисципліни “Економіка і ціноутворення в галузі туризму” складена відповідно до галузевого стандарту підготовки бакалавра із спеціальності 242 „Туризм.” освітньої програми „Міжнародний туризм”. В процесі вивчення навчальної дисципліни студент ознайомиться із особливостями формування цін на туристичний продукт, впливом на ціни різних чинників, а також методами встановлення цін. Важливе значення має практична підготовка. Практичні заняття спрямовані на здобуття практичних навичок аналізу ринкового середовища та визначення ціни туристичного продукту. | uk_UA |
dc.title | Силабус навчальної дисципліни "Економіка і ціноутворення в галузі туризму" | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Долучені файли
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
-
Навчально-методичне забезпечення
Навчально-методичне забезпечення дисциплін викладачами факультету