Показати скорочений опис матеріалу
Організація і технологія надання послуг гостинності
dc.contributor.author | Круль, Галина | |
dc.contributor.author | Заячук, Оксана | |
dc.date.accessioned | 2022-10-06T09:50:16Z | |
dc.date.available | 2022-10-06T09:50:16Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.citation | Круль, Г., Заячук, О. (2022). Організація і технологія надання послуг гостинності : навч. посіб. 2-ге вид., перероб. і доп. Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича. 488 с. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 978-966-423-753-3 | |
dc.identifier.uri | https://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4750 | |
dc.description.abstract | Запропоноване навчальне видання тематично розділене на три блоки: у першому розглянуто основні поняття сфери гостинності, в другому висвітлено формування внутрішнього простору готелів, у третьому розділі розкрито процес обслуговування гостей у готелях, особливості діяльності провідних готельних служб та організації і надання основних і додаткових послуг у закладах гостинності, психологічні аспекти роботи з клієнтами. Посібник містить запитання і тести для самоконтролю, значний додатковий і довідковий матеріал. Для викладачів і здобувачів вищої освіти спеціальності 242 «Туризм», широкого кола зацікавлених читачів | uk_UA |
dc.description.sponsorship | географії та менеджменту туризму | uk_UA |
dc.publisher | Чернівецький національний університет | uk_UA |
dc.subject | готель | uk_UA |
dc.subject | послуги гостинності | uk_UA |
dc.subject | класифікація готелів | uk_UA |
dc.subject | служби готелів | uk_UA |
dc.subject | засоби розміщення | uk_UA |
dc.title | Організація і технологія надання послуг гостинності | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Долучені файли
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
-
Навчально-методичне забезпечення
Навчально-методичне забезпечення дисциплін викладачами факультету