Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorКруль, Галина
dc.contributor.authorЗаячук, Оксана
dc.date.accessioned2022-10-06T09:50:16Z
dc.date.available2022-10-06T09:50:16Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.citationКруль, Г., Заячук, О. (2022). Організація і технологія надання послуг гостинності : навч. посіб. 2-ге вид., перероб. і доп. Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича. 488 с.uk_UA
dc.identifier.issn978-966-423-753-3
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4750
dc.description.abstractЗапропоноване навчальне видання тематично розділене на три блоки: у першому розглянуто основні поняття сфери гостинності, в другому висвітлено формування внутрішнього простору готелів, у третьому розділі розкрито процес обслуговування гостей у готелях, особливості діяльності провідних готельних служб та організації і надання основних і додаткових послуг у закладах гостинності, психологічні аспекти роботи з клієнтами. Посібник містить запитання і тести для самоконтролю, значний додатковий і довідковий матеріал. Для викладачів і здобувачів вищої освіти спеціальності 242 «Туризм», широкого кола зацікавлених читачівuk_UA
dc.description.sponsorshipгеографії та менеджменту туризмуuk_UA
dc.publisherЧернівецький національний університетuk_UA
dc.subjectготельuk_UA
dc.subjectпослуги гостинностіuk_UA
dc.subjectкласифікація готелівuk_UA
dc.subjectслужби готелівuk_UA
dc.subjectзасоби розміщенняuk_UA
dc.titleОрганізація і технологія надання послуг гостинностіuk_UA
dc.typeBookuk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу