Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorКруль, Галина Ярославівна
dc.contributor.authorЗаячук, Оксана Григорівна
dc.date.accessioned2022-11-03T14:03:30Z
dc.date.available2022-11-03T14:03:30Z
dc.date.issued2022-09-01
dc.identifier.citationОрганізація і технологія надання послуг гостинності : навч. посіб. 2-ге вид., перероб. і доп. Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2022. 488 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-423-753-3
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4910
dc.description.abstractЗапропоноване навчальне видання тематично розділене на три блоки: у першому розглянуто основні поняття сфери гостинності, в дру-гому висвітлено формування внутрішнього простору готелів, у третьому розділі розкрито процес обслуговування гостей у готелях, особливості ді-яльності провідних готельних служб та організації і надання основних і додаткових послуг у закладах гостинності, психологічні аспекти роботи з клієнтами. Посібник містить запитання і тести для самоконтролю, значний додатковий і довідковий матеріал. Для викладачів і здобувачів вищої освіти спеціальності 242 «Ту-ризм», широкого кола зацікавлених читачів.uk_UA
dc.description.sponsorshipкафедра географії та менеджменту туризмуuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherВидавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковичаuk_UA
dc.subjectсфера гостинностіuk_UA
dc.subjectпослуги розміщенняuk_UA
dc.subjectкласифікація готелівuk_UA
dc.subjectзаклади харчуванняuk_UA
dc.subjectслужби готелівuk_UA
dc.titleОрганізація і технологія надання послуг гостинностіuk_UA
dc.typeBookuk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу