Показати скорочений опис матеріалу
Еко-тренди у сфері гостинності
dc.contributor.author | Круль, Галина | |
dc.contributor.author | Бабій, Тетяна | |
dc.date.accessioned | 2024-01-01T12:09:56Z | |
dc.date.available | 2024-01-01T12:09:56Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Круль Г., Бабій Т. Еко-тренди у сфері гостинності. Сучасні виклики та трансформації туризму на шляху євроінтеграції: Зб. матер. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 20-річчю утворення кафедри географії та менеджменту туризму Чернів. націон. ун-ту ім. Ю. Федьковича, 16 травня 2023 року [Електронний варіант]. Чернівці: ЧНУ, 2023, 104 с. С. 101-103. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8795 | |
dc.description.abstract | В тезах розглянуті теоретичні поняття створення закладів харчування на основі сучасних екологічний тенденцій. | uk_UA |
dc.description.sponsorship | географії та менеджменту туризму | uk_UA |
dc.publisher | Чернівці, Чернівецький національний університет | uk_UA |
dc.subject | екологічність | uk_UA |
dc.subject | еко-харчування | uk_UA |
dc.subject | еко-ресторани | uk_UA |
dc.subject | концепція еко-закладу харчування | uk_UA |
dc.subject | екологічний стиль | uk_UA |
dc.title | Еко-тренди у сфері гостинності | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Долучені файли
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
-
Наукові праці
Наукові публікації співробітників факультету