Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorКруль, Галина
dc.contributor.authorБабій, Тетяна
dc.date.accessioned2024-01-01T12:09:56Z
dc.date.available2024-01-01T12:09:56Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.citationКруль Г., Бабій Т. Еко-тренди у сфері гостинності. Сучасні виклики та трансформації туризму на шляху євроінтеграції: Зб. матер. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 20-річчю утворення кафедри географії та менеджменту туризму Чернів. націон. ун-ту ім. Ю. Федьковича, 16 травня 2023 року [Електронний варіант]. Чернівці: ЧНУ, 2023, 104 с. С. 101-103.uk_UA
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8795
dc.description.abstractВ тезах розглянуті теоретичні поняття створення закладів харчування на основі сучасних екологічний тенденцій.uk_UA
dc.description.sponsorshipгеографії та менеджменту туризмуuk_UA
dc.publisherЧернівці, Чернівецький національний університетuk_UA
dc.subjectекологічністьuk_UA
dc.subjectеко-харчуванняuk_UA
dc.subjectеко-рестораниuk_UA
dc.subjectконцепція еко-закладу харчуванняuk_UA
dc.subjectекологічний стильuk_UA
dc.titleЕко-тренди у сфері гостинностіuk_UA
dc.typeThesisuk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу