dc.contributor.author | Горюк, Петро Ілліч | |
dc.contributor.author | Гакман, Анна Вікторівна | |
dc.date.accessioned | 2021-09-28T14:14:32Z | |
dc.date.available | 2021-09-28T14:14:32Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.other | 613.2:796] (072) | |
dc.identifier.uri | https://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/882 | |
dc.description.abstract | У посібнику подано загальну характеристику спортивного харчування, розглянуто основні види спортивного харчування та специфіку організації спортивного харчування для спортсменів; розкрито особливості спортивного харчування для різних видів спорту та методику організації спортивного харчування в міжсезоння.
Для студентів, викладачів, тренерів, працівників фізичної культури і спорту. | uk_UA |
dc.publisher | Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича | uk_UA |
dc.subject | спортивне харчування,відновлення, креатин, амінокислоти, протеїни,гейнери | uk_UA |
dc.title | Основи спортивного харчування | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |