Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorГорюк, Петро Ілліч
dc.contributor.authorГакман, Анна Вікторівна
dc.date.accessioned2021-09-28T14:14:32Z
dc.date.available2021-09-28T14:14:32Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other613.2:796] (072)
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/882
dc.description.abstractУ посібнику подано загальну характеристику спортивного харчування, розглянуто основні види спортивного харчування та специфіку організації спортивного харчування для спортсменів; розкрито особливості спортивного харчування для різних видів спорту та методику організації спортивного харчування в міжсезоння. Для студентів, викладачів, тренерів, працівників фізичної культури і спорту.uk_UA
dc.publisherЧернівецький національний університет імені Юрія Федьковичаuk_UA
dc.subjectспортивне харчування,відновлення, креатин, амінокислоти, протеїни,гейнериuk_UA
dc.titleОснови спортивного харчуванняuk_UA
dc.typeBookuk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу