Show simple item record

dc.contributor.authorКруль, Галина Ярославівна
dc.date.accessioned2021-10-29T13:11:34Z
dc.date.available2021-10-29T13:11:34Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.citationКруль Г. Я. Основи готельної справи. Навч. посіб.- К.: Центр учбової літератури, 2011. - 368 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-611-01-0186-8
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/945
dc.description.abstractУ запропонованому виданні розглянуті основні поняття готельного господарства. Значна увага приділена класифікаціям засобів розміщення за різними принципами та критеріями. Виявлені сучасні проблеми створення єдиної міжнародної класифікації готелів у світі. Розкриті особливості технологічного процесу надання основних і додаткових послуг у готелях. Посібник містить практичні завдання, контрольні тести, нормативно-інструктивний, довідковий і статистичний матеріал. Для викладачів і студентів вищих і середніх спеціальних навчальних закладів, широкого кола зацікавлених читачів.uk_UA
dc.description.sponsorshipГеографії та менеджменту туризмуuk_UA
dc.publisherЦентр учбової літературиuk_UA
dc.subjectготельне господарствоuk_UA
dc.subjectготельна справаuk_UA
dc.subjectкласифікація засобів розміщенняuk_UA
dc.subjectтехнологічний процес надання готельних послугuk_UA
dc.subjectготельна послугаuk_UA
dc.subjectринок готельних послугuk_UA
dc.subjectготельна службаuk_UA
dc.titleОснови готельної справиuk_UA
dc.typeBookuk_UA


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record