dc.contributor.author | Круль, Галина Ярославівна | |
dc.date.accessioned | 2021-10-29T13:11:34Z | |
dc.date.available | 2021-10-29T13:11:34Z | |
dc.date.issued | 2011 | |
dc.identifier.citation | Круль Г. Я. Основи готельної справи. Навч. посіб.- К.: Центр учбової літератури, 2011. - 368 с. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-611-01-0186-8 | |
dc.identifier.uri | https://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/945 | |
dc.description.abstract | У запропонованому виданні розглянуті основні поняття готельного господарства. Значна увага приділена класифікаціям засобів розміщення за різними принципами та критеріями. Виявлені сучасні проблеми створення єдиної міжнародної класифікації готелів у світі. Розкриті особливості технологічного процесу надання основних і додаткових послуг у готелях. Посібник містить практичні завдання, контрольні тести, нормативно-інструктивний, довідковий і статистичний матеріал.
Для викладачів і студентів вищих і середніх спеціальних навчальних закладів, широкого кола зацікавлених читачів. | uk_UA |
dc.description.sponsorship | Географії та менеджменту туризму | uk_UA |
dc.publisher | Центр учбової літератури | uk_UA |
dc.subject | готельне господарство | uk_UA |
dc.subject | готельна справа | uk_UA |
dc.subject | класифікація засобів розміщення | uk_UA |
dc.subject | технологічний процес надання готельних послуг | uk_UA |
dc.subject | готельна послуга | uk_UA |
dc.subject | ринок готельних послуг | uk_UA |
dc.subject | готельна служба | uk_UA |
dc.title | Основи готельної справи | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |