Show simple item record

dc.contributor.authorКруль, Галина Ярославівна
dc.date.accessioned2021-10-29T13:19:02Z
dc.date.available2021-10-29T13:19:02Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.citationОснови ресторанної справи: навчальний посібник / укл. Г.Я. Круль. – Чернівці: Чернівецький нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2020. – 496 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-423-581-2
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/946
dc.description.abstractУ запропонованому виданні розглянуті основні поняття ресторанного сервісу. Розкриті питання формування внутрішнього простору та матеріально-технічного забезпечення закладів ресторанного господарства. Наведені основні етапи технологічного процесу виробництва продукції в ресторанах та способи її теплової обробки. Окремі блоки присвячені організації обслуговування в закладах ресторанного господарства та характеристиці напоїв. Для студентів спеціальності «Туризм» (ОП «Міжнародний туризм» і «Готельно-ресторанний сервіс і туроперейтинг»), як базовий з дисципліни «Технологія ресторанної справи і організація послуг харчування».uk_UA
dc.description.sponsorshipГеографії та менеджменту туризмуuk_UA
dc.publisherЧернівецький національний університет імені Юрія Федьковичаuk_UA
dc.subjectресторанна справаuk_UA
dc.subjectзаклади ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectтехнологічний процес надання послуг харчуванняuk_UA
dc.subjectпослуги харчуванняuk_UA
dc.subjectобслуговування в ресторанахuk_UA
dc.titleОснови ресторанної справиuk_UA
dc.typeBookuk_UA


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record