Показати скорочений опис матеріалу
Вплив штучного інтелекту на розвиток готельно-ресторанної індустрії
dc.contributor.author | Круль, Галина | |
dc.contributor.author | Миронюк, Олег | |
dc.date.accessioned | 2024-10-02T21:19:20Z | |
dc.date.available | 2024-10-02T21:19:20Z | |
dc.date.issued | 2024-05-24 | |
dc.identifier.citation | Миронюк О., Круль Г. Вплив штучного інтелекту на розвиток готельно-ресторанної індустрії. Сучасні тренди, реалії і перспективи розвитку туризму та готельно-ресторанної справи. Міжнародна науково-практична інтернет-конференція (Хмельницький – Меджибіж, 23-24 травня 2024 року). Хмельницький – Меджибіж: Хмельницький національний університет, 2024. 121 с. С. 13-15. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/10679 | |
dc.description.sponsorship | кафедра географії та менеджменту туризму | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Хмельницький – Меджибіж: Хмельницький національний університет | uk_UA |
dc.subject | штучний інтелект | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанна індустрія | uk_UA |
dc.subject | готельні ланцюги | uk_UA |
dc.title | Вплив штучного інтелекту на розвиток готельно-ресторанної індустрії | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Долучені файли
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
-
Наукові праці
Наукові публікації співробітників факультету