• українська
    • English
  • English 
    • українська
    • English
  • Login
View Item 
  •   ARCher Home
  • Інститут біології, хімії та біоресурсів
  • Навчально-методичне забезпечення
  • View Item
  •   ARCher Home
  • Інститут біології, хімії та біоресурсів
  • Навчально-методичне забезпечення
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Забезпечення та хімічний контроль якості харчових продуктів: навч. посібник

Thumbnail
View/Open
посібник (2.718Mb)
Date
2015
Author
Влодарчик, Роман Петрович
Kobasa, Igor
Воробець, Марія Михайлівна
Sachko, Anastasiia
Kondratyeva, Iryna
Metadata
Show full item record
Abstract
Навчальний посібник складається з чотирьох частин, які містять теоретичний матеріал, низку лабораторних робіт, завдання для самостійної та індивідуальної роботи. Основна увага приділена безпеці харчових продуктів, розглянуто класичні та сучасні хімічні та фізико-хімічні методи аналізу їх якості, наведено різноманітні методики аналізу. Для студентів хіміко-технологічних спеціальностей вищих навчальних закладів напряму підготовки 6.051701 “Харчові технології та інженерія” (професійне спрямування “Експертиза харчових пародуктів”).
URI
https://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3708
Collections
  • Навчально-методичне забезпечення

ARCher software copyright © 2021  ChNU
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of ARCherCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

ARCher software copyright © 2021  ChNU
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV