• українська
    • English
  • English 
    • українська
    • English
  • Login
View Item 
  •   ARCher Home
  • Інститут біології, хімії та біоресурсів
  • Навчально-методичне забезпечення
  • View Item
  •   ARCher Home
  • Інститут біології, хімії та біоресурсів
  • Навчально-методичне забезпечення
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Методи контролю якості харчових продуктів: метод. рекомендації до лаб. робіт

Thumbnail
View/Open
методичні рекомендації (709.8Kb)
Date
2013
Author
Kobasa, Igor
Воробець, Марія Михайлівна
Sachko, Anastasiia
Metadata
Show full item record
Abstract
Наведено рекомендації до лабораторних робіт з курсу “Методи контролю складу та якості харчових продуктів”. Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю “Харчові технології та інженерія”. Може бути використана для організації спеціальних лабораторних практикумів для студентів хімічних факультетів університетів.
URI
https://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3709
Collections
  • Навчально-методичне забезпечення

ARCher software copyright © 2021  ChNU
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of ARCherCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

ARCher software copyright © 2021  ChNU
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV