Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorВоробець, Марія Михайлівна
dc.contributor.authorСема, Оксана Василівна
dc.contributor.authorSachko, Anastasiia
dc.date.accessioned2022-02-03T18:35:59Z
dc.date.available2022-02-03T18:35:59Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3710
dc.description.abstractМетодичні рекомендації містять вказівки до лабораторних робіт, запланованих із курсу «Стандартизація, сертифікація, метрологія та управління якістю». Для студентів спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання.uk_UA
dc.subjectстандартизаціяuk_UA
dc.subjectсертифікаціяuk_UA
dc.subjectметрологіяuk_UA
dc.subjectуправління якістюuk_UA
dc.titleСтандартизація, сертифікація, метрологія та управління якістю: методрекомендації до лабораторних робітuk_UA
dc.typeOtheruk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу