Показати скорочений опис матеріалу
Стандартизація, сертифікація, метрологія та управління якістю: методрекомендації до лабораторних робіт
dc.contributor.author | Воробець, Марія Михайлівна | |
dc.contributor.author | Сема, Оксана Василівна | |
dc.contributor.author | Sachko, Anastasiia | |
dc.date.accessioned | 2022-02-03T18:35:59Z | |
dc.date.available | 2022-02-03T18:35:59Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | https://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3710 | |
dc.description.abstract | Методичні рекомендації містять вказівки до лабораторних робіт, запланованих із курсу «Стандартизація, сертифікація, метрологія та управління якістю». Для студентів спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання. | uk_UA |
dc.subject | стандартизація | uk_UA |
dc.subject | сертифікація | uk_UA |
dc.subject | метрологія | uk_UA |
dc.subject | управління якістю | uk_UA |
dc.title | Стандартизація, сертифікація, метрологія та управління якістю: методрекомендації до лабораторних робіт | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Долучені файли
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
-
Навчально-методичне забезпечення
Навчально-методичне забезпечення дисциплін викладачами інституту