• українська
    • English
  • English 
    • українська
    • English
  • Login
View Item 
  •   ARCher Home
  • Інститут біології, хімії та біоресурсів
  • Навчально-методичне забезпечення
  • View Item
  •   ARCher Home
  • Інститут біології, хімії та біоресурсів
  • Навчально-методичне забезпечення
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Хімія смаку, кольору і запаху: навч. посібник

Thumbnail
View/Open
посібник (1.210Mb)
Date
2021
Author
Борук, Сергій Дмитрович
Воробець, Марія Михайлівна
Дійчук, Володимир Васильович
Сема, Оксана Василівна
Metadata
Show full item record
Abstract
Посібник містить відомості про регулювання візуальними та смаковими характеристиками харчової продукції, спосіб досягнення необхідних органолептичних характеристик – використання харчових добавок різної природи. Розглянута будова, властивості та правила застосування харчових добавок різної природи. Для студентів спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання.
URI
https://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3790
Collections
  • Навчально-методичне забезпечення

ARCher software copyright © 2021  ChNU
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of ARCherCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

ARCher software copyright © 2021  ChNU
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV