• українська
    • English
  • English 
    • українська
    • English
  • Login
View Item 
  •   ARCher Home
  • Інститут біології, хімії та біоресурсів
  • Навчально-методичне забезпечення
  • View Item
  •   ARCher Home
  • Інститут біології, хімії та біоресурсів
  • Навчально-методичне забезпечення
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Стандартизація, сертифікація, метрологія та управління якістю : навчальний посібник

Thumbnail
View/Open
посібник (1.055Mb)
Date
2022
Author
Воробець, Марія Михайлівна
Кондрачук, Ірина Володимирівна
Metadata
Show full item record
Abstract
У посібнику викладено нормативно-правові, теоретичні й організаційні основи стандартизації, сертифікації, метрології та управління якістю. Розглянуто питання щодо діяльності стандартизації та сертифікації у сфері харчових технологій. Для здобувачів вищої освіти, які навчаються за спеціальністю 181 – Харчові технології.
URI
https://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3880
Collections
  • Навчально-методичне забезпечення

ARCher software copyright © 2021  ChNU
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of ARCherCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

ARCher software copyright © 2021  ChNU
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV