Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorБорук, Сергій Дмитрович
dc.contributor.authorФедоров, Віктор Михайлович
dc.date.accessioned2022-02-16T17:22:17Z
dc.date.available2022-02-16T17:22:17Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4060
dc.description.abstractНавчально-методичний посібник для студентів спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання. Посібник містить відомості про основні технологічні процеси сучасного харчового виробництва та їх апаратурне оформлення.uk_UA
dc.publisherВидавництво та друкарня Чернівецького національного університетуuk_UA
dc.subjectпроцеси та апаратиuk_UA
dc.subjectвідстоювання та фільтруванняuk_UA
dc.subjectцентрифугування та очищення газівuk_UA
dc.titleПроцеси і апарати харчової промисловості. Частина І. Гідромеханічні процеси : Навчальний посібникuk_UA
dc.typeOtheruk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу