Показати скорочений опис матеріалу
Процеси і апарати харчової промисловості. Частина І. Гідромеханічні процеси : Навчальний посібник
dc.contributor.author | Борук, Сергій Дмитрович | |
dc.contributor.author | Федоров, Віктор Михайлович | |
dc.date.accessioned | 2022-02-16T17:22:17Z | |
dc.date.available | 2022-02-16T17:22:17Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | https://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4060 | |
dc.description.abstract | Навчально-методичний посібник для студентів спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання. Посібник містить відомості про основні технологічні процеси сучасного харчового виробництва та їх апаратурне оформлення. | uk_UA |
dc.publisher | Видавництво та друкарня Чернівецького національного університету | uk_UA |
dc.subject | процеси та апарати | uk_UA |
dc.subject | відстоювання та фільтрування | uk_UA |
dc.subject | центрифугування та очищення газів | uk_UA |
dc.title | Процеси і апарати харчової промисловості. Частина І. Гідромеханічні процеси : Навчальний посібник | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Долучені файли
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
-
Навчально-методичне забезпечення
Навчально-методичне забезпечення дисциплін викладачами інституту