Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorФедоров, Віктор Михайлович
dc.contributor.authorKobasa, Igor
dc.contributor.authorДійчук, Володимир Васильович
dc.date.accessioned2022-02-16T18:05:32Z
dc.date.available2022-02-16T18:05:32Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4064
dc.description.abstractПодано теоретичні відомості та рекомендації до лабораторних робіт з курсу «Наукові основи харчових технологій». Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології».uk_UA
dc.publisherВидавництво та друкарня Чернівецького національного університетуuk_UA
dc.titleНаукові основи харчових технологій : навч.-метод. посібникuk_UA
dc.typeOtheruk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу