Показати скорочений опис матеріалу
Методи контролю якості харчової продукції : метод. рекомендації до лабораторних робіт
dc.contributor.author | Воробець, Марія Михайлівна | |
dc.contributor.author | Kobasa, Igor | |
dc.contributor.author | Кондрачук, Ірина Володимирівна | |
dc.date.accessioned | 2022-02-16T18:27:56Z | |
dc.date.available | 2022-02-16T18:27:56Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | https://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4066 | |
dc.description.abstract | Наведено рекомендації до лабораторних робіт з курсу Методи контролю якості харчової продукції. Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю 181 Харчові технології. | uk_UA |
dc.subject | методи контролю якості | uk_UA |
dc.title | Методи контролю якості харчової продукції : метод. рекомендації до лабораторних робіт | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Долучені файли
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
-
Навчально-методичне забезпечення
Навчально-методичне забезпечення дисциплін викладачами інституту