Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorВоробель, Ольга Федорівна
dc.date.accessioned2022-04-06T07:56:56Z
dc.date.available2022-04-06T07:56:56Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.citationВоробель О. Ф. Конкурентоспроможність закладів ресторанного господарства (на прикладі ресторанів «Шо-Шо» та «Pronto Pizza »: випускна кваліфікаційна робота. ЧНУ ім. Ю.Федьковича, 2021.uk_UA
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4219
dc.description.abstractКожне успішне підприємство ставить перед собою різні стратегічні завдання, одне з якого – забезпечення конкурентоспроможності. В наші дні спостерігається висока конкуренція серед підприємств, закладів та організацій, тому задля збереження своїх позицій або покращення їх на ринку, вони повинні оволодівати новими видами послуг, новими формами бізнесу та його ведення, збирається необхідна інформація, проводиться її аналіз та розробляється стратегія по якій освоюється ринок. Таким чином кожне підприємство, заклад, організація намагається втримати своїх клієнтів та набути нових.uk_UA
dc.description.sponsorshipКафедра економічної географії та екологічного менеджментуuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЧернівецький національний університет імені Юрія Федьковичаuk_UA
dc.titleКонкурентоспроможність закладів ресторанного господарства (на прикладі ресторанів «Шо-Шо» та «Pronto Pizza »uk_UA
dc.typeWorking Paperuk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу