dc.contributor.author | Круль, Галина | |
dc.contributor.author | Криницький, Владислав | |
dc.date.accessioned | 2023-01-20T11:37:40Z | |
dc.date.available | 2023-01-20T11:37:40Z | |
dc.date.issued | 2022-12-20 | |
dc.identifier.citation | 77. Криницький В.Я., Круль Г.Я. Сучасні тенденції створення і просування концептуальних закладів ресторанного господарства (на прикладі бару в м. Чернівці) // Technology and Science. Abstracts of the 43th International scientific and practical conference. Myśl Naukowa, Poland, Warsaw. 2022. Р. 54-59. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-8-3215-6582-8 | |
dc.identifier.uri | https://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6454 | |
dc.description.abstract | В доповіді розглянута коротка історія виникнення барів та їхня роль у громадському житті європейського та американського суспільства. Приділена увага закладам даного типу в м. Чернівці та їхнім особливостям за часів правління
Австро-Угорської імперії та панування Румунії. Наголошується на ролі концептуальних закладів у сучасному суспільстві для приваблення значної кількості туристів та задоволення потреб місцевого населення. В тезах також зазначаються найбільш ефективні засоби просування новостворених закладів ресторанного господарства та виокремлені перспективні напрямки розвитку ресторанного ринку на території згаданого регіону. | uk_UA |
dc.description.sponsorship | Географії та менеджменту туризму | uk_UA |
dc.publisher | Poland, Warsaw | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | бари | uk_UA |
dc.subject | концептуальні заклади ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | просування закладу ресторанного господарства | uk_UA |
dc.title | СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ СТВОРЕННЯ І ПРОСУВАННЯ КОНЦЕПТУАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА (на прикладі бару в м. Чернівці) | uk_UA |
dc.title.alternative | CURRENT TRENDS OF CREATION AND PROMOTION OF CONCEPTUAL RESTAURANT ESTABLISHMENTS (on the example of a bar in Chernivtsi) | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |