Show simple item record

dc.contributor.authorКруль, Галина
dc.contributor.authorКриницький, Владислав
dc.date.accessioned2023-01-20T11:37:40Z
dc.date.available2023-01-20T11:37:40Z
dc.date.issued2022-12-20
dc.identifier.citation77. Криницький В.Я., Круль Г.Я. Сучасні тенденції створення і просування концептуальних закладів ресторанного господарства (на прикладі бару в м. Чернівці) // Technology and Science. Abstracts of the 43th International scientific and practical conference. Myśl Naukowa, Poland, Warsaw. 2022. Р. 54-59.uk_UA
dc.identifier.isbn978-8-3215-6582-8
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6454
dc.description.abstractВ доповіді розглянута коротка історія виникнення барів та їхня роль у громадському житті європейського та американського суспільства. Приділена увага закладам даного типу в м. Чернівці та їхнім особливостям за часів правління Австро-Угорської імперії та панування Румунії. Наголошується на ролі концептуальних закладів у сучасному суспільстві для приваблення значної кількості туристів та задоволення потреб місцевого населення. В тезах також зазначаються найбільш ефективні засоби просування новостворених закладів ресторанного господарства та виокремлені перспективні напрямки розвитку ресторанного ринку на території згаданого регіону.uk_UA
dc.description.sponsorshipГеографії та менеджменту туризмуuk_UA
dc.publisherPoland, Warsawuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectбариuk_UA
dc.subjectконцептуальні заклади ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectпросування закладу ресторанного господарстваuk_UA
dc.titleСУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ СТВОРЕННЯ І ПРОСУВАННЯ КОНЦЕПТУАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА (на прикладі бару в м. Чернівці)uk_UA
dc.title.alternativeCURRENT TRENDS OF CREATION AND PROMOTION OF CONCEPTUAL RESTAURANT ESTABLISHMENTS (on the example of a bar in Chernivtsi)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record