Навчально-методичне забезпечення
Browse by
Навчально-методичне забезпечення дисциплін викладачами інституту
Recent Submissions
-
Аналітична хімія. Якісний та кількісний аналіз : Навчальний посібник
(Видавництво та друкарня ЧНУ, 2022)Навчальний посібник містить окремі розділи якісного та кількісного аналізу. Розглянуті приклади розрахункових задач, розв’язання яких дозволить глибше засвоїти теоретичні основи предмета. У практичній частині наведено ... -
Біохімічні механізми ушкодження клітин : навч.-метод. посіб
(ЧНУ, 2022)Видання містить дидактичні матеріали, необхідні для самостійної підготовки до практичних занять з дисципліни Біохімічні механізми ушкодження клітин та для аудиторних занять. Наведена базова інформація про біохімічні механізми ... -
Фітопатологія. Конспект лекцій
(Чернівці: Чернівецький нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2022)Навчальне видання підготовлене відповідно до вузівської програми курсу «Фітопатологія» для студентів спеціальностей «Біологія», «Середня освіта (біологія та здоров’я людини)» і «Лісове господарство». Містить коротку ... -
Дипломне проєктування Методичні рекомендації для студентів спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» Освітня програма «Землеустрій та кадастр»
(2022)У методичних рекомендаціях наведено основні вимоги щодо організації процесу та розробки дипломного (магістерського) проєкту, його оформлення, перевірки і рецензування. Методичні рекомендації покликані сприяти якості ... -
ГНСС-технології у землеустрої Навчально-методичний посібник
(2022)Навчальний посібник написано згідно із затвердженим стандартом вищої освіти за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Враховано особливості освітньо-професійної ... -
ІНВЕСТИЦІЙНИЙ АНАЛІЗ Методичні рекомендації до практичних занять
(2022)У методичних рекомендаціях подано відомості щодо алгоритму аналізу й оцінки реальних, фінансових і нематеріальних інвестицій підприємств, їх інвестиційної діяльності та інвестиційної привабливості, а також оцінюванням ... -
ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНА ДІЯЛЬНІСТЬ Методичні рекомендації до практичних занять
(2022)У методичних рекомендаціях наведено відомості щодо визначення показників ефективності господарської діяльності аграрних підприємств та показників, що характеризують рентний дохід на землях сільськогосподарського ... -
ОЦІНКА ЗЕМЛІ ТА НЕРУХОМОГО МАЙНА
(2021)Оцінка землі та нерухомого майна: методичні рекомендації до курсової роботи / укл.: І.С. Смага, І.І. Казімір – Чернівці: Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2021. – 32 с. -
Інновації в технології льодяникової карамелі на основі ізомальтитолу та рослинної добавки барбарису звичайногоСтан і перспективи харчової науки та промисловості : тези доповідей VІ Міжнародної науково-технічної конференції. (м. Тернопіль, 22– 23 вересня 2022 року)
(М-во освіти і науки України, Терн. націон. техн. ун-т ім. І. Пулюя. Тернопіль: ФОП Паляниця В. А., 2022-10) -
Improvement of the technology of lollie caramel based on isomaltitol and vegetable additive of barberry
(Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: Наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих вчених (м. Харків, 26 жовтня 2022 р.), 2022-10) -
Вірусологія
(Харків-Мачулін, 2022)Навчальний посібник для лабораторних занять підготовлений згідно з програмою нормативного курсу «Вірусологія» для студентів біологічних спеціальностей. Видання допоможе студентам у виконанні завдань на лабораторних ... -
Основи ксенобіохімії
(Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2022, 2022)Організм людини став об’єктом негативної дії різних чужорідних речовин – ”ксенобіотиків”. Потрапляючи в організм з харчовими продуктами, питною водою, лікарськими засобами чи повітрям, ксенобіотики навіть в обмежених ... -
Методи контролю якості харчової продукції : метод. рекомендації до лабораторних робіт
(2022)Наведено рекомендації до лабораторних робіт з курсу Методи контролю якості харчової продукції. Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю 181 Харчові технології. -
Технологічна експертиза харчової продукції : навч.-метод. посібник
(Видавництво та друкарня Чернівецького національного університету, 2020)Подано теоретичні відомості та рекомендації до лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза харчової продукції». Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю 181 Харчові технології. -
Наукові основи харчових технологій : навч.-метод. посібник
(Видавництво та друкарня Чернівецького національного університету, 2020)Подано теоретичні відомості та рекомендації до лабораторних робіт з курсу «Наукові основи харчових технологій». Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології». -
Природний мінерал базальтовий туф : склад, властивості та використання : монографія
(2015)У монографії проаналізовано мінералогічний і хімічний склад базальтового туфу та розглянуті оптимальні способи його модифікування. Досліджено вплив температури модифікування на структуру, фазовий склад, пористість, величину ... -
Моніторинг виробничих процесів: Навчальний посібник
(2022)Навчально-методичний посібник для студентів спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання. Посібник містить відомості про основні напрями контролю проведення виробничих процесів. -
Модернізація технологічних процесів харчових: Навчальний посібник
(Видавництво та друкарня Чернівецького національного університету, 2022)Навчально-методичний посібник для студентів спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання. Посібник містить відомості про основні напрями модернізації технологічних процесів харчового виробництва. -
Процеси і апарати харчової промисловості. Частина І. Гідромеханічні процеси : Навчальний посібник
(Видавництво та друкарня Чернівецького національного університету, 2021)Навчально-методичний посібник для студентів спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання. Посібник містить відомості про основні технологічні процеси сучасного харчового виробництва та їх апаратурне ... -
Стандартизація, сертифікація, метрологія та управління якістю : навчальний посібник
(Видавництво та друкарня Чернівецького національного університету, 2022)У посібнику викладено нормативно-правові, теоретичні й організаційні основи стандартизації, сертифікації, метрології та управління якістю. Розглянуто питання щодо діяльності стандартизації та сертифікації у сфері харчових ...