Browsing Навчально-методичне забезпечення by Author "b37fc1a9-15b5-4492-8908-7d7b9bb11df5"
Now showing items 1-9 of 9
-
Аналіз природних об’єктів і продуктів харчування: метод. реком. до лабор. робіт
Воробець, Марія Михайлівна; Kobasa, Igor; Дійчук, Володимир Васильович; Sachko, Anastasiia; Водянка, Л.Д. (2019)Видання містить рекомендації до низки лабораторних робіт спецкурсу Аналіз природних об’єктів і продуктів харчування для студентів спеціальності 102 Хімія. Можуть бути корисні студентам спеціальностей 181 Харчові технології, ... -
Забезпечення та хімічний контроль якості харчових продуктів: навч. посібник
Влодарчик, Роман Петрович; Kobasa, Igor; Воробець, Марія Михайлівна; Sachko, Anastasiia; Kondratyeva, Iryna (2015)Навчальний посібник складається з чотирьох частин, які містять теоретичний матеріал, низку лабораторних робіт, завдання для самостійної та індивідуальної роботи. Основна увага приділена безпеці харчових продуктів, розглянуто ... -
Методи контролю якості харчових продуктів: метод. рекомендації до лаб. робіт
Kobasa, Igor; Воробець, Марія Михайлівна; Sachko, Anastasiia (2013)Наведено рекомендації до лабораторних робіт з курсу “Методи контролю складу та якості харчових продуктів”. Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю “Харчові технології та інженерія”. Може ... -
Методи контролю якості харчової продукції : метод. рекомендації до лабораторних робіт
Воробець, Марія Михайлівна; Kobasa, Igor; Кондрачук, Ірина Володимирівна (2022)Наведено рекомендації до лабораторних робіт з курсу Методи контролю якості харчової продукції. Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю 181 Харчові технології. -
Наукові основи харчових технологій : навч.-метод. посібник
Федоров, Віктор Михайлович; Kobasa, Igor; Дійчук, Володимир Васильович (Видавництво та друкарня Чернівецького національного університету, 2020)Подано теоретичні відомості та рекомендації до лабораторних робіт з курсу «Наукові основи харчових технологій». Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології». -
Природний мінерал базальтовий туф : склад, властивості та використання : монографія
Kobasa, Igor; Цимбалюк, Валентина Василівна (2015)У монографії проаналізовано мінералогічний і хімічний склад базальтового туфу та розглянуті оптимальні способи його модифікування. Досліджено вплив температури модифікування на структуру, фазовий склад, пористість, величину ... -
Технологічна експертиза харчової продукції : навч.-метод. посібник
Федоров, Віктор Михайлович; Kobasa, Igor; Дійчук, Володимир Васильович (Видавництво та друкарня Чернівецького національного університету, 2020)Подано теоретичні відомості та рекомендації до лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза харчової продукції». Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю 181 Харчові технології. -
Хімічний та мікробіологічний аналіз харчової продукції: навчальний посібник
Kobasa, Igor; Чебан, Лариса Миколаївна; Воробець, Марія Михайлівна; Юкало, Володимир Глібович; Кухтин, Микола Дмитрович (2014)Навчальний посібник висвітлює теоретичні основи щодо безпеки та мікробіології харчових продуктів. Розглянуті загальні рекомендації для проведення аналізу і розробки нових методик визначення вмісту елементів у сировині та ... -
Ідентифікація та методи виявлення фальсифікації: навчальний посібник
Воробець, Марія Михайлівна; Sachko, Anastasiia; Kobasa, Igor (2017)Подано теоретичні відомості та рекомендації до лабораторних робіт із курсу «Ідентифікація та методи виявлення фальсифікації». Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю 181 – Харчові технології.