Now showing items 1-9 of 9

    • Аналіз природних об’єктів і продуктів харчування: метод. реком. до лабор. робіт 

      Воробець, Марія Михайлівна; Kobasa, Igor; Дійчук, Володимир Васильович; Sachko, Anastasiia; Водянка, Л.Д. (2019)
      Видання містить рекомендації до низки лабораторних робіт спецкурсу Аналіз природних об’єктів і продуктів харчування для студентів спеціальності 102 Хімія. Можуть бути корисні студентам спеціальностей 181 Харчові технології, ...
    • Забезпечення та хімічний контроль якості харчових продуктів: навч. посібник 

      Влодарчик, Роман Петрович; Kobasa, Igor; Воробець, Марія Михайлівна; Sachko, Anastasiia; Kondratyeva, Iryna (2015)
      Навчальний посібник складається з чотирьох частин, які містять теоретичний матеріал, низку лабораторних робіт, завдання для самостійної та індивідуальної роботи. Основна увага приділена безпеці харчових продуктів, розглянуто ...
    • Методи контролю якості харчових продуктів: метод. рекомендації до лаб. робіт 

      Kobasa, Igor; Воробець, Марія Михайлівна; Sachko, Anastasiia (2013)
      Наведено рекомендації до лабораторних робіт з курсу “Методи контролю складу та якості харчових продуктів”. Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю “Харчові технології та інженерія”. Може ...
    • Методи контролю якості харчової продукції : метод. рекомендації до лабораторних робіт 

      Воробець, Марія Михайлівна; Kobasa, Igor; Кондрачук, Ірина Володимирівна (2022)
      Наведено рекомендації до лабораторних робіт з курсу Методи контролю якості харчової продукції. Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю 181 Харчові технології.
    • Наукові основи харчових технологій : навч.-метод. посібник 

      Федоров, Віктор Михайлович; Kobasa, Igor; Дійчук, Володимир Васильович (Видавництво та друкарня Чернівецького національного університету, 2020)
      Подано теоретичні відомості та рекомендації до лабораторних робіт з курсу «Наукові основи харчових технологій». Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології».
    • Природний мінерал базальтовий туф : склад, властивості та використання : монографія 

      Kobasa, Igor; Цимбалюк, Валентина Василівна (2015)
      У монографії проаналізовано мінералогічний і хімічний склад базальтового туфу та розглянуті оптимальні способи його модифікування. Досліджено вплив температури модифікування на структуру, фазовий склад, пористість, величину ...
    • Технологічна експертиза харчової продукції : навч.-метод. посібник 

      Федоров, Віктор Михайлович; Kobasa, Igor; Дійчук, Володимир Васильович (Видавництво та друкарня Чернівецького національного університету, 2020)
      Подано теоретичні відомості та рекомендації до лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза харчової продукції». Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю 181 Харчові технології.
    • Хімічний та мікробіологічний аналіз харчової продукції: навчальний посібник 

      Kobasa, Igor; Чебан, Лариса Миколаївна; Воробець, Марія Михайлівна; Юкало, Володимир Глібович; Кухтин, Микола Дмитрович (2014)
      Навчальний посібник висвітлює теоретичні основи щодо безпеки та мікробіології харчових продуктів. Розглянуті загальні рекомендації для проведення аналізу і розробки нових методик визначення вмісту елементів у сировині та ...
    • Ідентифікація та методи виявлення фальсифікації: навчальний посібник 

      Воробець, Марія Михайлівна; Sachko, Anastasiia; Kobasa, Igor (2017)
      Подано теоретичні відомості та рекомендації до лабораторних робіт із курсу «Ідентифікація та методи виявлення фальсифікації». Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю 181 – Харчові технології.