Browsing Навчально-методичне забезпечення by Author "fd7cd7fb-8fa5-492b-96b1-0581d8d3140f"
Now showing items 1-2 of 2
-
Improvement of the technology of lollie caramel based on isomaltitol and vegetable additive of barberry
Sema, Oksana; Aksonova, Olena (Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: Наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих вчених (м. Харків, 26 жовтня 2022 р.), 2022-10) -
Інновації в технології льодяникової карамелі на основі ізомальтитолу та рослинної добавки барбарису звичайногоСтан і перспективи харчової науки та промисловості : тези доповідей VІ Міжнародної науково-технічної конференції. (м. Тернопіль, 22– 23 вересня 2022 року)
Sema, Oksana; Aksonova, Olena (М-во освіти і науки України, Терн. націон. техн. ун-т ім. І. Пулюя. Тернопіль: ФОП Паляниця В. А., 2022-10)