Browsing Навчально-методичне забезпечення by Author "Борук, Сергій Дмитрович"
Now showing items 1-9 of 9
-
Модернізація технологічних процесів харчових: Навчальний посібник
Борук, Сергій Дмитрович; Федоров, Віктор Михайлович (Видавництво та друкарня Чернівецького національного університету, 2022)Навчально-методичний посібник для студентів спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання. Посібник містить відомості про основні напрями модернізації технологічних процесів харчового виробництва. -
Моніторинг виробничих процесів: Навчальний посібник
Борук, Сергій Дмитрович; Федоров, Віктор Михайлович (2022)Навчально-методичний посібник для студентів спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання. Посібник містить відомості про основні напрями контролю проведення виробничих процесів. -
Органолептичний аналіз харчових продуктів: методичні рекомендації до лабораторних робіт
Воробець, Марія Михайлівна; Sachko, Anastasiia; Сема, Оксана Василівна; Борук, Сергій Дмитрович (Видавництво та друкарня Чернівецького національного університету, 2020)Методичні рекомендації містять вказівки до лабораторних робіт, запланованих із курсу Органолептичний аналіз харчових продуктів, зокрема подані методики органолептичного аналізу низки харчових продуктів і визначення запахового ... -
Процеси і апарати харчової промисловості. Частина І. Гідромеханічні процеси : Навчальний посібник
Борук, Сергій Дмитрович; Федоров, Віктор Михайлович (Видавництво та друкарня Чернівецького національного університету, 2021)Навчально-методичний посібник для студентів спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання. Посібник містить відомості про основні технологічні процеси сучасного харчового виробництва та їх апаратурне ... -
Створення та властивості альтернативних палив на основі некондиційних та вторинних енергоресурсів (відходи енергогенеруючих, хімічних, харчових підприємств), монографія
Борук, Сергій Дмитрович; Макаров, А.С.; Єгурнов, О.І. (2021)В монографії наведено результати аналізу сучасного стану негативного впливу на довкілля теплових електростанцій в Україні. Проаналізовано структуру споживання енергоносіїв в Україні, значення традиційних енергоносіїв та ... -
Харчові технології. Особливості виготовлення та оцінка якості м’ясо-молочної продукції
Сачко, Анастасія Валеріївна; Сема, Оксана Василівна; Воробець, Марія Михайлівна; Борук, Сергій Дмитрович (Видавництво та друкарня Чернівецького національного університету, 2020)Навчально-методичний посібник для студентів спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання. Посібник містить відомості про базові технології молочних та м’ясних виробництв: відомості про сировину, ... -
Хімія смаку, кольору і запаху: навч. посібник
Борук, Сергій Дмитрович; Воробець, Марія Михайлівна; Дійчук, Володимир Васильович; Сема, Оксана Василівна (2021)Посібник містить відомості про регулювання візуальними та смаковими характеристиками харчової продукції, спосіб досягнення необхідних органолептичних характеристик – використання харчових добавок різної природи. Розглянута ... -
Інженерія безпеки та охорона праці: методичні вказівки до практичних занять
Борук, Сергій Дмитрович (2021)Методичні вказівки до практичних робіт для студентів спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання. Посібник містить відомості про розрахунок безпечних значень параметрів технологічних процесів, ... -
Інженерія безпеки та охорона праці: навчальний посібник
Борук, Сергій Дмитрович (2021)Навчально-методичний посібник для студентів спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання. Посібник містить відомості про основні виробничи небезпеки та напрями зменшення впливу негативних факторів ...