Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorПавлюк, Ганна Василівна
dc.date.accessioned2024-02-13T11:32:53Z
dc.date.available2024-02-13T11:32:53Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.citationПавлюк, Г. (2023). Організаційна культура та її роль в досягненні ефективності менеджмента персоналу підприємств сфери послуг. Магістерська робота, Географічний факультет, Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича.uk_UA
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9114
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі визначено сутність, ознаки та функції організаційної культури. Охарактеризовано принципи та засоби формування організаційної культури підприємства. Охарактеризовано вплив організаційної культури на конкуреноспроможність підприємства та роль організаційної культури у розвитку підприємства. Досліджено організаційну культуру як фактор мотивації персоналу на підприємстві ТОВ «Цукерня Потоцьких». Здійснено організаційно-правову та фінансово-економічну характеристику ТОВ «Цукерня Потоцьких». Проаналізовано організаційну культуру ТОВ «Цукерня Потоцьких» та визначено засоби реалізації мотиваційної функції організаційної культури підприємства. Охарактеризовано імідж та бренд менеджера персоналу та підприємства ТОВ «Цукерня Потоцьких». Запропоновано рекомендації щодо покращення іміджу ТОВ «Цукерня Потоцьких».uk_UA
dc.description.sponsorshipЕкономічної географії та екологічного менеджментуuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЧернівецький національний університет імені Юрія Федьковичаuk_UA
dc.subjectорганізаційна культура, менеджмент персоналу, мотивація, корпоративна культура, конкурентоспроможність.uk_UA
dc.titleОрганізаційна культура та її роль в досягненні ефективності менеджмента персоналу підприємств сфери послугuk_UA
dc.typeThesisuk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу