Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorУрсу, Кароліна Михайлівна
dc.date.accessioned2024-02-14T11:50:48Z
dc.date.available2024-02-14T11:50:48Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.citationУрсу К. (2023). Аналіз впливу диджиталізації на розвиток готельно-ресторанної сфери в ОАЕ. Магістерська робота. Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича.uk_UA
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9169
dc.description.abstractМагістерська робота розглядає питання впровадження диджиталізації готельно-ресторанної сфери на прикладі Об'єднаних Арабських Еміратів, їх передумови розвитку та сучасний стан. Проаналізовано особливості диджиталізації та напрями впровадження інновацій в готельне та ресторанне господарства ОАЕ. У дослідженні деталізовано розробки цифрового продукту шляхом впровадження в готельно-ресторанну індустрію мобільних додатків. Розглянуто перспективи готельно-ресторанного бізнесу ОАЕ, запропоновано покращення використання соціальних мереж, описано новації в онлайн-реєстрації та створенні мобільних додатків.uk_UA
dc.description.sponsorshipКафедра географії та менеджменту туризмуuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЧернівецький національний університет імені Юрія Федьковичаuk_UA
dc.subjectдиджиталізація, інновація, готельно-ресторанна сфера, мобільні додатки, онлайн-реєстрація, розвиток.uk_UA
dc.titleАналіз впливу диджиталізації на розвиток готельно-ресторанної сфери в ОАЕuk_UA
dc.typeThesisuk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу