Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorКоделчук, Вадим Сергійович
dc.date.accessioned2024-02-15T08:00:56Z
dc.date.available2024-02-15T08:00:56Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.citationКодельчук В. (2022). Розроблення концепції закладу ресторанного господарства типу «дайнер» на прикладі м. Чернівці. Магістерськаь робота. Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича.uk_UA
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9181
dc.description.abstractРесторанне господарство є популярним видом підприємницької діяльності в ринку Україні та світі. Чисельність підприємств ресторанного господарства кожного року зростає, тому існує високий рівень дослідження стосовно даних закладів у ринку. Однією зі значних тем дослідження є попит до даних закладів. Підприємці та маркетологи прагнуть детально дізнатися про елементи, що формують «привабливу картину» для закладів ресторанної сфери: дизайн, меню, ціни, атмосфера, тощо. Страви американської кухні є найпопулярнішими в Америці та цілому світі. Популярність американських страв привело до створення певного виду закладів ресторанного господарства під назвою «дайнер». Ці заклади ввійшли в надмірну популярність, що навіть стали «символом» Америки. У дайнерів присутній видовжений інтер’єр із столами-кабінками та барними стійками, де клієнтам швидко готують та подають страви з американської кухні. Додатковою актуальністю є прогресуюча «замкнутість» світового суспільства. Дайнери – місця для соціалізації та емоційно-психологічного комфорту. Документальні письменники та дослідники, які орієнтуються в концепції «дайнер», визначають у даних закладів певну абстрактну і позаматеріальну цінність. Вони є місцями, де відвідувач може легко потоваришувати з іншими незнайомцями, стати таким собі членом «сім’ї» і дізнатися про всі факти та події місцевої громадськості та міста. Концепція «дайнер» буде корисною для українського суспільства, де домінує дана «замкнутість».uk_UA
dc.description.sponsorshipКафедра географії та менеджменту туризмуuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЧернівецький національний університет імені Юрія Федьковичаuk_UA
dc.subjectДайнер, брендинг, концепція дайнера, ресторанне господарство, меню, ресторанні заклади, фінансові показники, просування закладів.uk_UA
dc.titleРозроблення концепції закладу ресторанного господарства типу «дайнер» на прикладі м. Чернівціuk_UA
dc.typeThesisuk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу