Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorКриницький, Владислав Ярославович
dc.date.accessioned2024-02-15T08:06:59Z
dc.date.available2024-02-15T08:06:59Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.citationКриницький В. (2022). Створення концепції власного бару у м. Чернівці: просування закладу харчування та сегменту-вання відвідувачів. Магістерська робота. Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковичаuk_UA
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9182
dc.description.abstractРесторанна справа відрізняється від всіх інших видів бізнесу. Це підприємство, яке об’єднує в собі механізми економічної діяльності та досвід маркетологів, поняття обслуговування та концепцію формування потенційної аудиторії, а також особисте світосприйняття. На даний момент у нашій країні серед різних галузей підприємництва набирає популярності сфера послуг, зокрема громадське харчування. Індустрія харчування нашої країни в останні роки здобуває все більше попиту: зростання досягає 20-40% (показники відрізняються залежно від області). Існує думка, що купівельна спроможність українців зростала і все більша кількість людей витрачає кошти в кафе та ресторанах, замість приготування їжі вдома. Якщо раніше відвідування ресторанів було показником статусу заможного населення, то на даний момент ледь не кожен мешканець мегаполісу може вибрати для себе відповідний заклад для проведення дозвілля. Тому, наразі, відкриття власного закладу харчування є доволі перспективним напрямом у веденні економічної діяльності на туристичному ринку України.uk_UA
dc.description.sponsorshipКафедра географії та менеджменту туризмуuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЧернівецький національний університет імені Юрія Федьковичаuk_UA
dc.subjectресторанна справа, бар, барна справа, заклади харчування, маркетингове середовище, просування.uk_UA
dc.titleСтворення концепції власного бару у м. Чернівці: просування закладу харчування та сегменту-вання відвідувачівuk_UA
dc.typeThesisuk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу