• українська
    • English
  • English 
    • українська
    • English
  • Login
View Item 
  •   ARCher Home
  • Географічний факультет
  • Навчально-методичне забезпечення
  • View Item
  •   ARCher Home
  • Географічний факультет
  • Навчально-методичне забезпечення
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Основи ресторанної справи

Thumbnail
View/Open
навчальний посібник (12.90Mb)
Date
2020
Author
Круль, Галина Ярославівна
Metadata
Show full item record
Abstract
У запропонованому виданні розглянуті основні поняття ресторанного сервісу. Розкриті питання формування внутрішнього простору та матеріально-технічного забезпечення закладів ресторанного господарства. Наведені основні етапи технологічного процесу виробництва продукції в ресторанах та способи її теплової обробки. Окремі блоки присвячені організації обслуговування в закладах ресторанного господарства та характеристиці напоїв. Для студентів спеціальності «Туризм» (ОП «Міжнародний туризм» і «Готельно-ресторанний сервіс і туроперейтинг»), як базовий з дисципліни «Технологія ресторанної справи і організація послуг харчування».
URI
https://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/946
Collections
  • Навчально-методичне забезпечення

ARCher software copyright © 2021  ChNU
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of ARCherCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

ARCher software copyright © 2021  ChNU
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV