Розробка гастрономічного туру вихідного дня Західною Європою.
Короткий опис(реферат)
Здобувачка вищої освіти другого (магістерського) рівня 2-го курсу Жадан Д.І. «Розробка гастрономічного туру вихідного дня Західною Європою». 242 «Туризм і рекреація», Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Чернівці, 2024
Дипломна робота присвячена дослідженню гастрономічного туризму як однієї з перспективних галузей туристичної індустрії у світі. Гастрономічний туризм передбачає подорожі з метою ознайомлення з культурою харчування, традиційною кухнею та особливостями приготування їжі різних регіонів. У роботі аналізуються сучасні тенденції розвитку гастрономічного туризму, популярність гастрономічних подорожей серед туристів, а також його вплив на економіку та культурну ідентичність регіонів. Особливий акцент в роботі зроблено на гастрономічному туризмі в Західній Європі та розроблено авторський гастрономічний тур.
Кваліфікаційна робота містить результати власних досліджень. Використання ідей, результатів і текстів наукових досліджень інших авторів мають посилання на відповідне джерело.