Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorЖадан, Діана Ігорівна
dc.date.accessioned2024-12-05T09:25:50Z
dc.date.available2024-12-05T09:25:50Z
dc.date.issued2024
dc.identifier.citationЖадан Д. (2024). Розробка гастрономічного туру вихідного дня Західною Європою. Магістерська робота. Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича. Географічний факультет. Кафедра георгафії та менеджменту туризму.uk_UA
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/11006
dc.description.abstractЗдобувачка вищої освіти другого (магістерського) рівня 2-го курсу Жадан Д.І. «Розробка гастрономічного туру вихідного дня Західною Європою». 242 «Туризм і рекреація», Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Чернівці, 2024 Дипломна робота присвячена дослідженню гастрономічного туризму як однієї з перспективних галузей туристичної індустрії у світі. Гастрономічний туризм передбачає подорожі з метою ознайомлення з культурою харчування, традиційною кухнею та особливостями приготування їжі різних регіонів. У роботі аналізуються сучасні тенденції розвитку гастрономічного туризму, популярність гастрономічних подорожей серед туристів, а також його вплив на економіку та культурну ідентичність регіонів. Особливий акцент в роботі зроблено на гастрономічному туризмі в Західній Європі та розроблено авторський гастрономічний тур. Кваліфікаційна робота містить результати власних досліджень. Використання ідей, результатів і текстів наукових досліджень інших авторів мають посилання на відповідне джерело.uk_UA
dc.description.sponsorshipКафедра географії та менеджменту туризмуuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЧернівецький національний університет імені Юрія Федьковичаuk_UA
dc.subjectгастрономічний туризм, туристи, національна страва, тур, подорож, ресторан, дегустація.uk_UA
dc.titleРозробка гастрономічного туру вихідного дня Західною Європою.uk_UA
dc.typeThesisuk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу