dc.contributor.author | Жадан, Діана Ігорівна | |
dc.date.accessioned | 2024-12-05T09:25:50Z | |
dc.date.available | 2024-12-05T09:25:50Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Жадан Д. (2024). Розробка гастрономічного туру вихідного дня Західною Європою. Магістерська робота. Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича. Географічний факультет. Кафедра георгафії та менеджменту туризму. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/11006 | |
dc.description.abstract | Здобувачка вищої освіти другого (магістерського) рівня 2-го курсу Жадан Д.І. «Розробка гастрономічного туру вихідного дня Західною Європою». 242 «Туризм і рекреація», Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Чернівці, 2024
Дипломна робота присвячена дослідженню гастрономічного туризму як однієї з перспективних галузей туристичної індустрії у світі. Гастрономічний туризм передбачає подорожі з метою ознайомлення з культурою харчування, традиційною кухнею та особливостями приготування їжі різних регіонів. У роботі аналізуються сучасні тенденції розвитку гастрономічного туризму, популярність гастрономічних подорожей серед туристів, а також його вплив на економіку та культурну ідентичність регіонів. Особливий акцент в роботі зроблено на гастрономічному туризмі в Західній Європі та розроблено авторський гастрономічний тур.
Кваліфікаційна робота містить результати власних досліджень. Використання ідей, результатів і текстів наукових досліджень інших авторів мають посилання на відповідне джерело. | uk_UA |
dc.description.sponsorship | Кафедра географії та менеджменту туризму | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича | uk_UA |
dc.subject | гастрономічний туризм, туристи, національна страва, тур, подорож, ресторан, дегустація. | uk_UA |
dc.title | Розробка гастрономічного туру вихідного дня Західною Європою. | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |