dc.contributor.author | Швець, Наталія | |
dc.contributor.author | Prokopets, Liudmyla | |
dc.date.accessioned | 2021-11-23T22:35:14Z | |
dc.date.available | 2021-11-23T22:35:14Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | https://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2390 | |
dc.description | The production of organic products occupies one of the main places in the economic activity of many leading countries of the world, due to the growing demand for environmental friendliness of goods. Ukrainian organic production has a fairly high potential, and therefore can be considered an important strategic prospect in the future. However, the overall percentage of organic production at this stage is lower than usual precisely because of the standard of living of citizens, the insufficient number of skilled workers, and the relatively high costs of production. However, in recent years, the pace of development of this industry has accelerated. This mainly concerns cooperation with European partners. The regulation of organic production at the legislative level is constantly updated and supplemented by new laws and regulatory acts on the basic principles and requirements for organic production in Ukraine. | uk_UA |
dc.description.abstract | Виробництво органічної продукції посідає одне з основних місце в економічній діяльності багатьох провідних країн світу, через зростання попиту на екологічність товарів. Українське органічне виробництво має досить високий потенціал, і тому можна вважати важливою стратегічною перспективою в майбутньому. Проте, загальний відсоток органічного виробництва на даному етапі нижчий у порівнянні зі звичайним саме через рівень життя громадян, недостатньою кількістю кваліфікованих працівників та порівняно високими витратами на виробництво. Проте за останні роки темпи розвитку даної галузі пришвидшилися. В основному це стосується співпраці з європейськими партнерами. Регуляція органічного виробництва на законодавчому рівні постійно оновлюється і доповнюється новими законами та нормативно-правовими актами про основні принципи та вимоги до органічного виробництва в Україні. | uk_UA |
dc.description.sponsorship | Бізнесу та управління персоналом | uk_UA |
dc.publisher | Прокопець Л.В., Швець Н.М. Особливості органічного виробництва в Україні. Економічні студії. 2021. Випуск 1 (31). С.118-121. | uk_UA |
dc.subject | органічне виробництво | uk_UA |
dc.subject | сільськогосподарські землі | uk_UA |
dc.subject | ЄС | uk_UA |
dc.subject | кваліфікована робоча сила | uk_UA |
dc.subject | ринок органічних продукції | uk_UA |
dc.subject | економічна ефективність | uk_UA |
dc.subject | аграрна промисловість | uk_UA |
dc.subject | organic production | uk_UA |
dc.subject | agricultural land | uk_UA |
dc.subject | EU | uk_UA |
dc.subject | skilled labor force | uk_UA |
dc.subject | organic market | uk_UA |
dc.subject | economic efficiency | uk_UA |
dc.subject | agricultural industry | uk_UA |
dc.title | ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЧНОГО ВИРОБНИЦТВА В УКРАЇНІ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |