Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorГавриш, Ірина Іванівна
dc.contributor.authorБуднікевич, Ірина Михайлівна
dc.contributor.authorКрупенна, Інга Анатолівна
dc.date.accessioned2022-01-21T10:09:47Z
dc.date.available2022-01-21T10:09:47Z
dc.date.issued2007
dc.identifier.issn2310-8185
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3411
dc.description.abstractРозглянуто практику впровадження, адаптації та модифікації нових послуг e системі маркетингу готельних підприємств. Обґрунтовано необхідність постійного впровадження інновацій в процесах пошуку точки диференціації на висококонкурентному ринку готельних послуг. Розглянуто підхід до класифікації форм та видів інновацій та наведені приклади їх реалізації в готельному бізнесі. Звернуто увагу на необхідність виділення піонерних, модифікуючих, адаптаційних інновацій та псевдоінновацій при розробці теоретичних та прикладних аспектів маркетингової діяльності закладів готельного бізнесу. Наведено приклади використання технологічних новацій в практиці провідних готелів, які визначають сучасність готельного закладу та його можливість конкурувати. Звернуто увагу на необхідність розробки готелями послуги, які адаптують популярні новації в соціальній сфері, формують партнерські стосунки з місцевою громадою, презентують соціальну відповідальність закладу. Окремо досліджено сучасну тенденцію в готельному бізнесі – «дружній готель» (Friendly Hotels, Pets Friendly)» з гарантованою можливістю проживання домашніх тварин. Розглянуті аргументи доцільності активного впровадження такої опції з точки зору маркетингу.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherВісник Чернівецького торговельно-економічного інституту КНТЕУ.uk_UA
dc.relation.ispartofseries3 (67);101-116
dc.subjectінновації, готельні послуги, маркетинг, модифікаційні інновації, адаптаційні інновації, псевдоінновації, соціальні інновації.uk_UA
dc.titleНові послуги в системі маркетингу готельних підприємств: практика впровадження, адаптації та модифікаціїuk_UA
dc.title.alternativeНові послуги в системі маркетингу готельних підприємств: практика впровадження, адаптації та модифікаціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу