Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorПідгірна, Валентина Никифорівна
dc.contributor.authorЄремія, Ганна
dc.contributor.authorХникіна, Марина
dc.date.accessioned2022-08-10T21:28:11Z
dc.date.available2022-08-10T21:28:11Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.citationПідгірна, В., Єремія, Г., & Хникіна, М. (2022). АНАЛІЗ ТЕНДЕНЦІЙ ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ: МІЖНАРОДНИЙ ДОСВІД ТА УКРАЇНА. Економіка та суспільство, (37). https://doi.org/10.32782/2524-0072/2022-37-72uk_UA
dc.identifier.issn2524-0072
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4621
dc.description.abstractВ статті проаналізовано базові тенденції становлення гастрономічного туризму у світі та в Україні, причини його привабливості, вплив пандемії COVID19 на кулінарний ринок. Досліджено особливості успішного ведення гастрономічного бізнесу у розвинених країнах за результатами нагородження «The World’s 50 Best Restaurants 2021 awards», що відбулась 5 жовтня поточного року у місті Антверпен. Охарактеризовано десятку кращих ресторанів світу та запропоновані шляхи покращення сфери ресторанного бізнесу в Україні задля виведення її на якісно новий рівень, залучення нових туристичних потоків та розвитку гастрономічного дозвілля. Доведено, що розвиток кулінарної сфери має вагомий внесок на економічний розвиток нашої держави, адже у структурі виробництва ВВП країни займає більш як 8,8%. На основі проведеного аналізу зроблено прогнози щодо подальшого розвитку фудтуризму до 2023 року.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectтуризмuk_UA
dc.subjectгастрономічний туризмuk_UA
dc.subjectресторанна справаuk_UA
dc.subjectкулінарний туризмuk_UA
dc.subjectрестораниuk_UA
dc.subjectтуристичний бізнесuk_UA
dc.titleАНАЛІЗ ТЕНДЕНЦІЙ ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ: МІЖНАРОДНИЙ ДОСВІД ТА УКРАЇНАuk_UA
dc.title.alternativeANALYSIS OF GASTRONOMIC TOURISM TRENDS: INTERNATIONAL EXPERIENCE AND UKRAINEuk_UA
dc.typeArticleuk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу