Вплив параметрів процесу обсмаження на фізико-хімічні показники кави
dc.contributor.author | Сема, Оксана Василівна | |
dc.contributor.author | Sachko, Anastasiia | |
dc.contributor.author | Вакарик, Надія Михайлівна | |
dc.date.accessioned | 2022-08-16T17:24:27Z | |
dc.date.available | 2022-08-16T17:24:27Z | |
dc.date.issued | 2022-05 | |
dc.identifier.isbn | 978-617-8010-96-6 | |
dc.identifier.uri | https://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4628 | |
dc.publisher | "Середняк Т.К." | uk_UA |
dc.subject | кавові зерна | uk_UA |
dc.subject | обсмажування | uk_UA |
dc.subject | ростер | uk_UA |
dc.title | Вплив параметрів процесу обсмаження на фізико-хімічні показники кави | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
-
Наукові праці
Наукові публікації співробітників інституту